Health Valley

Datum

18 juni 2024

Locatie

Hybride - Pathé Nijmegen

Aanmelden

Van 15 tot 17 maart 2022 vindt het Health Valley Event plaats. Het evenement biedt de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die betrokken zijn bij innovaties, wetenschap en business in Life Sciences en Health. Pieter Jeekel, voorzitter van de werkgroep Gezondheid en Zorg, levert op 16 maart een bijdrage aan het programma als gastspreker.

Programma
Het event vindt plaats in hybride vorm: onsite in Pathé Nijmegen met een online-evenementenprogramma: Connect, Challenge and Grow. Het hele programma staat in het teken van de volgende gezamenlijke maatschappelijke uitdaging:

“Zorg ervoor dat we in 2040 in ieder geval vijf jaar langer in goede gezondheid leven en verklein de gezondheidsverschillen tussen sociale klassen met 30%.”

Dag 1: 15 maart – Connect
Een middag met een internationaal matchmakingprogramma en diverse projectbijeenkomsten. Dag 1 wordt afgesloten met een internationaal matchmaking diner.

Dag 2: 16 maart – Challenge
Deze dag biedt een programma waarin de grootste uitdagingen in de zorg centraal staan. De meest recente ontwikkelingen in Life Sciences & Health zullen gedeeld worden en bijdragen van deelnemers worden verwelkomd. Dat gebeurt tijdens het plenaire programma, op de beursvloer, in workshops en matchmaking-activiteiten of in een van de deelsessies. Op deze dag praat Pieter Jeekel, voorzitter van de werkgroep Gezondheid en Zorg, van 11.15 tot 12.00 uur het publiek bij tijdens een sessie over de huidige stand van zaken van AI in de gezondheidszorg, welke mogelijkheden er in de toekomst zijn en hoe AI kan bijdragen aan het mede-oplossen van maatschappelijke uitdagingen in de zorg.

Dag 3: 17 maart – Grow
Deze dag biedt een programma met focus op de groei en implementatie van zorginnovaties.

Interesse?
Bekijk hier de volledige agenda van het event. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Delen via: