Health Valley

Health valley 2022

Van 15 tot 17 maart 2022 vindt het Health Valley Event plaats. Het evenement biedt de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die betrokken zijn bij innovaties, wetenschap en business in Life Sciences en Health. Pieter Jeekel, voorzitter van de werkgroep Gezondheid en Zorg, levert op 16 maart een bijdrage aan het programma als gastspreker.

Programma
Het event vindt plaats in hybride vorm: onsite in Pathé Nijmegen met een online-evenementenprogramma: Connect, Challenge and Grow. Het hele programma staat in het teken van de volgende gezamenlijke maatschappelijke uitdaging:

“Zorg ervoor dat we in 2040 in ieder geval vijf jaar langer in goede gezondheid leven en verklein de gezondheidsverschillen tussen sociale klassen met 30%.”

Dag 1: 15 maart – Connect
Een middag met een internationaal matchmakingprogramma en diverse projectbijeenkomsten. Dag 1 wordt afgesloten met een internationaal matchmaking diner.

Dag 2: 16 maart – Challenge
Deze dag biedt een programma waarin de grootste uitdagingen in de zorg centraal staan. De meest recente ontwikkelingen in Life Sciences & Health zullen gedeeld worden en bijdragen van deelnemers worden verwelkomd. Dat gebeurt tijdens het plenaire programma, op de beursvloer, in workshops en matchmaking-activiteiten of in een van de deelsessies. Op deze dag praat Pieter Jeekel, voorzitter van de werkgroep Gezondheid en Zorg, van 11.15 tot 12.00 uur het publiek bij tijdens een sessie over de huidige stand van zaken van AI in de gezondheidszorg, welke mogelijkheden er in de toekomst zijn en hoe AI kan bijdragen aan het mede-oplossen van maatschappelijke uitdagingen in de zorg.

Dag 3: 17 maart – Grow
Deze dag biedt een programma met focus op de groei en implementatie van zorginnovaties.

Interesse?
Bekijk hier de volledige agenda van het event. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.

Delen met:

Event informatie

Datum

15/03/2022

- 17/03/2022

Tijden
Locatie

Hybride - Pathé Nijmegen

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.