Webinar ‘Leven Lang Ontwikkelen & Digitalisering’

Datum

4 maart 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Laat u inspireren
Tijdens het webinar gaat Katja van Kranenburg, voorzitter werkgroep Human Capital, in gesprek met Iris Koolen van I.AM.Digital over de toekomst van werk en wat dit vraagt aan (digitale) vaardigheden van medewerkers. Ook gaat ze in gesprek met twee inspirerende managers op het vlak van personeel en innovatie, zoals Marc Jansen van de Rabobank en Paul Gelderblom van Shell; hoe bereiden zij hun organisatie voor op de komst van deze technologieën en hoe krijgen zij iedereen binnen de organisatie mee? Vervolgens sluiten we het webinar af met Maarten de Rijke (Scientific Director bij ICAI), die vertelt over de AI MOOCs die zij ontwikkelen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor HR managers en voor werkgevers, die de kansen van nieuwe technologieën, zoals AI, (beter) willen benutten binnen hun organisatie. Het geeft inzicht in deze vragen en biedt concrete handvatten waar u, en uw medewerkers, na afloop mee aan de slag kunnen.

Benieuwd naar deze aanpak? Meld u aan voor het webinar, of attendeer uw (HR) collega. Deze online bijeenkomst is vrij toegankelijk. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging via het online platform van ECP.

Bent u geïnteresseerd in dit thema? Word deelnemer van de NL AIC en profiteer van de kennis en het netwerk rondom Human Capital en andere relevante AI-thema’s. Meer informatie over de werkgroep vindt u op deze pagina.

Delen via:

Andere evenementen

AI en erfgoed: de toepasbaarheid en toekomst van AI binnen de erfgoedsector

25 maart 2024

Singelkerk en het Allard Pierson in Amsterdam

Bekijk evenement

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement