Webinar HR & Technologie – Hoe bereid je medewerkers voor op een toekomst met technologie?   

Datum

10 juni 2022

Locatie

online

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden.

Het benutten van digitale technologieën, zoals kunstmatige of artificiële intelligentie en blockchain, wordt steeds meer van cruciaal belang om relevant en economisch gezond te blijven voor organisaties.  

Onder meer AI-chatbots, automatiseringsprocessen en zelfrijdende voertuigen kunnen kwaliteit en efficiëntie in werkprocessen verhogen. Veel organisaties hebben daardoor digitale transformatie hoog op hun agenda staan. Bij plannen over digitale transformatie binnen organisaties zijn bestuurlijke- en technische functies vanaf dag één betrokken bij de implementatie. HR-professionals worden vaak aan het eind van het proces erbij betrokken. Dat is zonde, want veel digitale interventies van organisaties mislukken omdat de organisatiestructuur- en cultuur niet in lijn zijn met de plannen. In de toekomst gaan mens én technologie in bijna elk werkproces met elkaar samenwerken – en door snel opeenvolgende ontwikkelingen blijft deze samenwerking continu veranderen.  

Hoe kan jij als HR-professional bijdragen aan de digitale transformatie van jouw organisatie? Hoe weet je als HR-professional welke competenties jouw organisatie in de toekomst nodig heeft? En hoe zorg je er vervolgens voor dat medewerkers deze competenties ontwikkelen? In dit Webinar vertellen ervaringsdeskundigen en experts hoe je dit als HR-professional kunt aanpakken. Je krijgt in korte tijd inspiratie en tips om ook in jouw organisatie weer een stap verder te komen op de weg naar een digitale toekomst. 

We nodigen u van harte uit voor de Webinar voor HR-managers en -medewerkers op 6 oktober tussen 15.00 uur en 16.30 uur.  Dit webinar wordt georganiseerd door de Human Capital Agenda ICT,  Nederlandse AI Coalitie en de Dutch Blockchain Coalition. Deelname is gratis.

Programma

Het Webinar wordt gehost door Katja van Kranenburg, Partner, advocatenkantoor CMS. Daarnaast is Katja voorzitter van de HCA bij de Dutch Blockchain Coalition en van de werkgroep HC van de Nederlandse AI Coalitie. We bespreken samen met deskundigen de volgende onderwerpen:  

  1. Impact van digitalisering op rollen en werkprocessen in de organisatie. Hoe kunnen we onze mensen voorbereiden op het werken met digitalisering? 
  2. Casus: het ontwikkelen van digitale competenties in de organisatie? 
  3. Hoe laat je medewerkers leren?  Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers voortdurend de vaardigheden leren die nodig zijn om relevant te blijven?  
  4. Arbeidsrechtelijke aspecten van digitalisering Wanneer is een verandering een wijziging van een functie die ‘part of the job’ is, wanneer is er sprake van een gewijzigde en dus nieuwe functie? Welke rol kan de ondernemingsraad spelen? En welke rol kan een vakorganisatie spelen in scholing? 

Klik hier om u aan te melden.

Delen via:

Andere evenementen

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement