Waardecreatie met Data en AI in de MedTech sector: netwerkevenement voor ondernemers

Datum

21 juli 2024

Locatie

High Tech Competence Center op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

Aanmelden

Vertegenwoordigt u een bedrijf in de MedTech sector en wilt u graag de toepassing van data en AI binnen uw organisatie naar het volgende niveau tillen? Of ontwikkelt uw mkb-bedrijf juist data en AI toepassingen die de MedTech sector mogelijk verder kunnen helpen? De AI-hub Brainport en de Nederlandse AI Coalitie nodigen u dan van harte uit voor het evenement:

 ‘Waardecreatie met Data en AI in de MedTech sector: netwerkevenement voor ondernemers’ op donderdag 25 mei van 09:30-13:00 uur bij het High Tech Competence Center op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. 

Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over de laatste trends en innovaties op het gebied van Data & AI voor de MedTech sector. Daarnaast is dit een uitstekende kans om in contact te komen met mede-ondernemers en innovatoren voor onderlinge inspiratie en het uitbreiden van uw netwerk. 

Het programma is als volgt:

09:30-09:45Inloop 
09:45-10:00Opening met toelichting over de AI-hub Brainport, het Brainport MedTech cluster en de Nederlandse AI Coalitie
10:00-10:45Trends, ontwikkelingen en toekomstige uitdagingen in de Medtech sector door Henk Westendorp van Medtronic, ’s werelds grootste bedrijf op het gebied van medische technologie. 
10:45-11:30Speeddaten: Welke ondernemers zitten er in de zaal? Wat kun je voor elkaar betekenen? Tijdens het netwerk daten komt u snel en kort in contact met mede-ondernemers met expertise op het gebied van zowel Medtech als data en AI voor het uitbreiden van uw netwerk. 
11:30-13:00Netwerklunch: met wie ging het speeddaten te snel voorbij? Zoek elkaar op tijdens de lunch.

Meer informatie keynote Henk Westendorp, Medtronic

De wereld is nog nooit zo spannend en veeleisend geweest voor MedTech. We kunnen gebruik maken van technologieën en innovaties uit andere sectoren, maar worden geconfronteerd met uitdagingen in de zorg vanwege het toenemende aantal patiënten en het gebrek aan medisch personeel. Van een bedrijf dat startte met de ontwikkeling van een pacemaker naar een toonaangevend MedTech bedrijf met 90.000 werknemers wereldwijd.

Tijdens de keynote gaat Henk Westendorp in op vijf trends die in de toekomst een positieve impact hebben op patiënten en de manier waarop zorgprofessionals werken zullen beïnvloeden: 

  1. Miniaturization of devices
  2. Robotic assisted surgery
  3. Diagnostics & AI
  4. Patient apps
  5. Population management with new care settings

Interesse?

Aanmelden kan via dit formulier tot en met 11 mei 2023. Deelname is kosteloos. Voor vragen kunt u terecht bij Annekaat van Welsem.

Aangeboden door AI-hub Brainport, Medtech Brainport en de Nederlandse AI Coalitie.
Begeleid door Mooncake AI.

Delen via:

Andere evenementen

ECP Jaarfestival 2024

21 november 2024

Fokker Terminal - Den Haag

Bekijk evenement

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement