Virtuele handelsmissie AI België

blauw hoofd met data

Bent u actief op het gebied van Artificiële Intelligentie (AI)? En wilt u zakendoen in België? Neem dan op 27 en 28 mei deel aan deze virtuele handelsmissie.  

Tijdens deze virtuele missie ontmoet u Belgische ondernemers, die net als u willen samenwerken op het gebied van AI. U krijgt de kans om uw kennis te verbreden en nieuwe zakelijke contacten op te doen. 

Voor wie?

De missie is bedoeld voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren smart healthsmart buildings/citiesautonome systemen (productie/logistiek). 

Samenwerkingspartners 

De missie organiseren wij samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)de Nederlandse ambassade in België, Enterprise Europe Network, InnovationQuarter, Brainport Development en Brightlands Smart Services Campus. 

Aanmelden kan tot 19 mei. 

Delen met:

Event informatie

Datum

27/05/2021

- 28/05/2021

Tijden

09:00

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.