Vervolgsessie Human Capital ‘Digitalisering is Mensenwerk’

Datum

3 juli 2023

Locatie

Bytesnet, De Bunders 1, 9747 AX Groningen

Aanmelden

Op 7 maart 2023 vindt de vervolgsessie ‘Digitalisering is mensenwerk’ plaats. Tijdens deze sessie duiken we de diepte in hoe u als organisatie op inhoud en met uw medewerkers de transitie versterkt. Derhalve is deze sessie uitsluitend bedoeld voor werkgevers en HRM managers.

Programma

Tijdens deze verdiepende bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe transformeer je naar een datagedreven en digitale organisatie (met mooie voorbeelden van collega-werkgevers die hier actief mee bezig zijn).
  • Hoe kunt u ervoor zorgen dat ook medewerkers regie gaan pakken in deze ontwikkeling? U krijgt een inkijkje in hoe u die regie bij medewerkers kunt activeren, hoe u inzicht krijgt in het (onbenut) potentieel binnen uw organisatie en hoe u uw medewerkers daarop in beweging kunt krijgen.
  • Regionale en landelijke initiatieven en financieringsmogelijkheden rondom leven lang leren en Learning Communities komen ook aan bod.
  • In gesprek met andere werkgevers uit verschillende sectoren: hoe gaat ieder om met strategische visie hierop en praktische uitvoering? Met elkaar verkennen waar behoeften liggen om die stap verder te kunnen zetten voor uw eigen organisatie.
  • Behoefte bepalen voor een eventueel vervolg of voor een regionale Human Capital roadmap, waar u als werkgever goed bij gebaat zou zijn.

Deze sessie wordt onder meer begeleid door Willeke Klinker (Nederlandse AI Coalitie) en Anneke Post (Mobiliteitsnetwerk Noord Nederland) en georganiseerd vanuit de AI-hub Noord-Nederland.

Interesse?

Deze sessie is uitsluitend bedoeld voor werkgevers en HRM managers. Heeft u interesse om deze sessie in Groningen bij te wonen? Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden. Heeft u interesse in Human Capital gerelateerde informatie? Lees dan ook ons white paper hoe u medewerkers in uw organisatie op dit onderwerp kunt voorbereiden.

Delen via:

Andere evenementen

Mediawijsheid Kennisdag 2024

28 mei 2024

Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, Hilversum

Bekijk evenement

ICAI Day: AI Impact for Tomorrow

5 juni 2024

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement

Utrecht AI & Mobility Lab

18 juni 2024

Buys Ballotgebouw, Utrecht (Room: 1.65)

Bekijk evenement