Veel activiteiten rond AI op Zorg & ICT event

Zorg en ICT

Op 2, 3 en 4 november vindt het Zorg & ICT event plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Drie dagen lang ontmoeten professionals uit de gezondheid- en zorgsector elkaar om elkaar te inspireren, kennis op te doen en ervaringen te delen. In samenwerking met de NL AIC worden maar liefst 8 sessies in het programma gewijd aan AI voor gezondheid en zorg. Daarnaast is er een themagerichte matchmaking-koffiehoek, een pitch podium en een besloten lunchbijeenkomst voor deelnemers van de NL AIC.

2 november:

  • Vijf voorbeelden hoe u uw ziekenhuis kunt verbeteren met AI
  • Succesvol AI implementeren
  • Ethiek en technologie in de zorg: hoe zit dat?

3 november:

  • Besloten lunchsessie voor deelnemers van de NL AIC
  • AI voor de zorg: wat levert dat op?
  • Leren over AI in de zorg

4 november:

  • Samenwerken, de sleutel voor succesvolle AI?
  • Sneller leren met data en AI: voorbij de quick wins, op naar de big wins.
  • Verantwoord data delen tussen zorginstanties

Kortom, een programma dat niet te missen is voor iedereen in Nederland die bezig is met zorginnovatie. Meld u vandaag nog aan!

De lunchsessie wordt mede mogelijk gemaakt door Health~Holland. Deelnemers van de NL AIC kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Delen met:

Event informatie

Datum

02/11/2021

- 04/11/2021

Tijden
Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.