Tijd voor een goede deep dive

deep dive

The workgroup healthcare invites you to an online deep dive session on AI in healthcare on October 11 from 4 to 5 PM. In collaboration with @Amazon Web Services, we will have an in-depth look at the following:

•           Healthcare customer case studies using AI/ML

•           Overview AWS AI/ML Services stack (Amazon SageMaker)

•           Best practice solution architectures in Healthcare

•           Demo: building and training AI algorithms using AWS Cloud

Next to presentations and the demo, there will be plenty of time for your questions.

Delen met:

Event informatie

Datum

11/10/2022

Tijden

16:00

- 17:00:38

Locatie

Online

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.