The Future of Business Technology

Datum

10 juli 2021

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Aanmelden

Op 7 oktober 2021 wordt de vierde editie van The Future of Business Technology afgesloten met een event waar het thema data & AI centraal staat. AI raakt meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Tegelijk biedt het organisaties ongekende kansen om te innoveren en toekomstbestendig te blijven.

Onder leiding van dagvoorzitter en moderator Danny Frietman staan er diverse interessante keynotes op het programma, waaronder een bijdrage vanuit Peter Zijlema, lid van het Strategieteam Nederlandse AI Coalitie en General Manager IBM Benelux, en Arjan Goudsblom, Senior Connector Technology bij TechLeap. Zij belichten de Nederlandse AI-ambities tijdens de sessie ‘AI Innovatie in Nederland: Nederland is koploper met data en AI?’

Daarnaast zijn er presentaties van onder andere Gartner analist Pieter den Hamer, die de laatste trends rond Data en AI belicht. Danny Frietman gaat in een CIO Innovatiepanel in gesprek met IT-leiders waaronder Vopak CIO Leo Brand en CBR CIO Bob van Graft. Verder gaat Irakli Beridze, directeur van het United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute (UNICRI) in op de manier waarop criminelen gebruikmaken van AI.

Interesse?

Bezoek voor meer informatie over het programma de website van het event. Via deze link kunt u zich inschrijven, het event is uitsluitend toegankelijk voor IT decision makers.

Delen via:

Andere evenementen

ICAI Day: AI Impact for Tomorrow

5 juni 2024

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement

Utrecht AI & Mobility Lab

18 juni 2024

Buys Ballotgebouw, Utrecht (Room: 1.65)

Bekijk evenement

Community Meeting: EU Digital & AI laws

18 juni 2024

Creative Valley Utrecht CS, Stationsplein 32, 3511 ED, Utrecht

Bekijk evenement