The Future of Business Technology

Vrouw met VR bril

Op 7 oktober 2021 wordt de vierde editie van The Future of Business Technology afgesloten met een event waar het thema data & AI centraal staat. AI raakt meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Tegelijk biedt het organisaties ongekende kansen om te innoveren en toekomstbestendig te blijven.

Onder leiding van dagvoorzitter en moderator Danny Frietman staan er diverse interessante keynotes op het programma, waaronder een bijdrage vanuit Peter Zijlema, lid van het Strategieteam Nederlandse AI Coalitie en General Manager IBM Benelux, en Arjan Goudsblom, Senior Connector Technology bij TechLeap. Zij belichten de Nederlandse AI-ambities tijdens de sessie ‘AI Innovatie in Nederland: Nederland is koploper met data en AI?’

Daarnaast zijn er presentaties van onder andere Gartner analist Pieter den Hamer, die de laatste trends rond Data en AI belicht. Danny Frietman gaat in een CIO Innovatiepanel in gesprek met IT-leiders waaronder Vopak CIO Leo Brand en CBR CIO Bob van Graft. Verder gaat Irakli Beridze, directeur van het United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute (UNICRI) in op de manier waarop criminelen gebruikmaken van AI.

Interesse?

Bezoek voor meer informatie over het programma de website van het event. Via deze link kunt u zich inschrijven, het event is uitsluitend toegankelijk voor IT decision makers.

Delen met:

Event informatie

Datum

07/10/2021

Tijden

15:30

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.