Studio Connect: AI!

Studio Connect 5 oktober

Tijdens de derde editie van Studio Connect: AI op dinsdag 5 oktober 2021 van 16:00 tot 16:45 gaat de AI-hub Midden-Nederland onder leiding van Remy Gieling in gesprek met Kees van der Klauw, coalitiemanager, en Arjan van den Born, directeur ROM Utrecht Region. Aan bod komen de volgende onderwerpen: Hoe staat het er voor met AI? Welke vraagstukken spelen er? En welke rol kan de AI-hub Midden-Nederland hierbij spelen? 

Ook schuiven twee ondernemers aan. Wat hebben ondernemers in onze regio nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen op AI-gebied? En wat kunnen de NL AIC en de AI Hub Midden Nederland voor de regio doen? 

Interesse?

Lees ter voorbereiding ook het interview met Kees van der Klauw. Deelname aan de online sessie is gratis, meld u aan via deze link 

Delen met:

Event informatie

Datum

05/10/2021

Tijden

16:00

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.