Presentatie werkgroep Cultuur en Media tijdens Dutch Media Week

Datum

10 juli 2021

Locatie

Beeld en Geluid in Hilversum

Aanmelden

Van 30 september tot en met 10 oktober 2021 toont de Dutch Media Week de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. De inzet van Artificiële Intelligentie (AI) zal grote veranderingen teweegbrengen op alle terreinen waar informatie en data een rol spelen. Hoe kan AI waarde creëren voor, in het bijzonder, de Nederlandse cultuur- en mediasector? Welke kaders zijn er nodig voor inhoudelijke en strategische samenwerkingen in de sector voor een innovatieslag voor AI in Nederland?

Tijdens deze week, geeft de werkgroep Cultuur en Media van de Nederlandse AI Coalitie op 7 oktober 2021 in Beeld en Geluid in Hilversum een preview van haar position paper. Het position paper identificeert vier grote uitdagingen en daagt overheid, wetenschap en industrie uit om samen met inwoners van Nederland hierin keuzes te maken en oplossingen te creëren.

Interesse?

Bezoek voor meer informatie over het programma de website van het event. Het event is gratis toegankelijk, via deze link kunt u zich inschrijven voor het event.

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement