Online workshop ontwikkelingen learning communities

Datum

12 april 2024

Locatie

Online

Aanmelden

Vanuit de Nederlandse AI Coalitie werken we samen aan de ontwikkeling en toepassing van AI, zodat Nederland daar economisch en maatschappelijk de vruchten van kan plukken. Daarbij zien we dat er meerwaarde kan worden bereikt door afstemming tussen bijvoorbeeld de regionale AI-hubs, de Human Capital Agenda, op het gebied van Energie & Duurzaamheid. Door met elkaar scherp te krijgen waar de vraag zit en door gebruik te maken van de inzichten, versterken we de innovatie ecosystemen en kunnen we een extra impuls geven aan een leven lang ontwikkelen, door te investeren in een leercultuur. Dit komt aan bod in een serie workshops.

Agenda

Tijdens de eerste workshop op 27 oktober willen we toekomstbeelden delen. Hoe ziet de samenwerking er in de toekomst uit? En waar liggen kansen voor verbetering? Op basis daarvan bouwen we verder aan de onderlinge verbinding en krijgen we inzicht in waar kansen liggen voor versterking van de aandacht voor onderzoek, onderwijs en opleiding.

Doelgroep

Deze workshop is vooral interessant voor docenten, trainers, begeleiders Learning Communities en/of degenen die een goed overzicht hebben van de AI-innovatiedoelen op het energiedomein (energie en industrie, energie in gebouwde omgeving, smart grids, energiereductie, zon, wind op zee) en de bijbehorende competentievraagstukken. We streven naar een gemêleerd gezelschap over diverse stakeholdergroepen: industrie, overheid en kennisinstellingen.

Interesse?

Heeft u interesse deze online workshop bij te wonen? Aan deelname zijn geen kosten verbonden. RHDHV begeleidt het traject, u kunt zich aanmelden bij Alienke Ramaker, waarna u de link per mail ontvangt.

 

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement