Online workshop ‘Financiering van innovatie voor startups en scale-ups’

Datum

20 juli 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Op 26 augustus 2020 organiseert de werkgroep Startups en Scale-ups van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) in samenwerking met PNO consultants een online workshop via Teams over het financieren van AI-innovaties voor startups en scale-ups. Op zowel regionaal, landelijk als Europees niveau zijn er subsidies en andere financieringsvormen beschikbaar voor innovatieve bedrijven waarbij ook steeds meer AI-initiatieven worden ondersteund.

Inhoud workshop
In deze workshop delen we informatie over welke subsidies en andere financieringsvormen er beschikbaar zijn voor startups en scale-ups. Hoe je deze kunt aanvragen en welke regels er van toepassing zijn. De workshop bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:
• Identificeren van mogelijkheden
• Aanvragen en veel aangevraagde subsidies/financieringen
• Administratie
• Partner search
• Tips & tricks
Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte om vragen te stellen. De verwachting is dat de workshop ongeveer een uur duurt, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld.

In de workshop wordt ook ingegaan op de MIT R&D-samenwerkingssubsidie die bestemd is voor samenwerkende MKB-ers. Deze veelgebruikte regeling heeft een deadline van 10 september 2020, een goede gelegenheid om meer over deze regeling te weten te komen.

Geïnteresseerd? Meld je hier aan.
Ben je als startup of scale-up geïnteresseerd om hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan aan door een e-mail te versturen. (Bij zeer grote belangstelling hebben deelnemers aan de NL AIC voorrang om aan deze workshop deel te nemen).

Nog geen deelnemer aan de NL AIC? Er bestaan aantrekkelijke voorwaarden voor startups. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden om deel te nemen en profiteer van de kennis en het netwerk rondom relevante AI-thema’s. Voor meer informatie over de werkgroep kunt u deze pagina raadplegen.

Delen via:

Andere evenementen

ECP Jaarfestival 2024

21 november 2024

Fokker Terminal - Den Haag

Bekijk evenement

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement