Online workshop ‘Financiering van innovatie voor startups en scale-ups’

Datum

12 april 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Op 19 maart 2021 organiseert de werkgroep Startups en Scale-ups van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) in samenwerking met PNO consultants een online workshop over het financieren van AI-innovaties voor startups en scale-ups. Op zowel regionaal, landelijk als Europees niveau zijn er subsidies en andere financieringsvormen beschikbaar voor innovatieve bedrijven waarbij ook steeds meer AI-initiatieven worden ondersteund.

Inhoud workshop
In deze workshop delen we informatie over welke subsidies en andere financieringsvormen er beschikbaar zijn voor startups en scale-ups. Hoe je deze kunt aanvragen en welke regels er van toepassing zijn. De workshop bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:
• Identificeren van mogelijkheden
• Aanvragen en veel aangevraagde subsidies/financieringen
• Administratie
• Partner search
• Tips & tricks
Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte om vragen te stellen. De verwachting is dat de workshop ongeveer een uur duurt, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld.

In de workshop wordt bijvoorbeeld ook ingegaan op de MIT subsidie voor haalbaarheidsprojecten. Deze veelgebruikte regeling wordt naar verwachting op 13 april a.s. weer opengesteld. Een goede gelegenheid om meer over deze regeling te weten te komen, aangezien het belangrijk is om op die dag direct een aanvraag in te dienen.

Interesse? 
Deelname aan het evenement is exclusief voor deelnemers van de NL AIC. Overweegt u deelnemer te worden? Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement