Online event: Kick-off Horizon & Digital Europe

Datum

2 december 2021

Locatie

Online event

Aanmelden

Op 1 januari 2021 zijn Horizon Europe en Digital Europe van start gegaan, twee belangrijke Europese programma’s die via calls en proposals financiële middelen beschikbaar stellen voor partijen en organisaties in de EU. Met als doel om de digitale transformatie van de Europese maatschappij en economie vorm te geven.

Op vrijdagmiddag 12 februari wordt er voor deelnemers aan de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) een online event georganiseerd, waarin meer informatie wordt gedeeld over beide programma’s en hoe men zich kan voorbereiden op het inschrijven en deelnemen aan deze calls en proposals. Het programma bestaat uit diverse sessies met onder andere bijdragen vanuit Roberto Viola, Director General of DG Connect, Europese Commissie en Focco Vijselaar, DG Bedrijfsleven en Innovatie, ministerie van Economische Zaken en Klimaat en diverse sprekers vanuit RVO. Het event wordt in samenwerking met RVO en Erasmus MC georganiseerd en is alleen voor deelnemers aan de NL AIC toegankelijk. De voertaal van het event is Engels.

Interesse?
Deelname aan het evenement is exclusief voor deelnemers van de NL AIC. Overweegt u deelnemer te worden? Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Delen via:

Andere evenementen

ECP Jaarfestival 2024

21 november 2024

Fokker Terminal - Den Haag

Bekijk evenement

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement