ICAI – AI for Food

ICAI-the-labs

Op 17 februari 2022 organiseert ICAI een Engelstalig evenement over de toepassing van AI in de Nederlandse voedingsindustrie. Het Agro-Food lab, een samenwerking van onder andere Wageningen University & Research Center en AI for Biosciences Lab (TU Delft en DSM) presenteren hun ontwikkelingen en uitdagingen met betrekking tot het gebruik van AI in landbouwproductiesystemen en biobased producten.

Programma

  • 12.00 uur: Opening
  • 12:05 uur: Introductie van AI voor Agro-food lab door Congcong Sun (WUR)
  • 12:15 uur: Rekha Raja (WUR) presenteert en demonstreert: ‘agro-food robotics’
  • 12.25 uur: Introductie van het AI for Biosciences lab door Marcel Reinders (TU Delft)
  • 12:30 uur: Chengyao Peng (TU Delft) presenteert het onderzoek in het lab
  • 12.45 uur: Discussie over de toekomst van AI voor de Voedingsindustrie in Nederland
  • 13.00 uur: Einde

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie over het online evenement en de mogelijkheid om u in te schrijven.

Delen met:

Event informatie

Datum

17/02/2022

Tijden

12:00

Locatie

Online evenement

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.