Matchmakingbijeenkomst Gezondheid en Zorg

Mensen in de gezondheidszorg

Op 24 november ontmoet u iedereen die zich inzet voor nog betere gezondheid en zorg met hulp van AI. Van ondernemers en zorgprofessionals tot onderzoekers en financiers: iedereen is erbij. En dat op een paar minuten lopen van Utrecht Centraal!

(For this text in English, click here.)

De werkgroep Gezondheid en Zorg organiseert op donderdag 24 november 2022 een matchmakingsbijeenkomst voor alle partijen die in Nederland bezig zijn met AI voor gezondheid en zorg. Het hele ecosysteem komt hier bij elkaar: van startups en MKB tot onderzoekers en zorgprofessionals, en van financiers tot beleidsmakers. Kortom, een bijeenkomst om niet te missen.

Programma

12:30    Inloop met koffie & thee

13:00    Opening, Constantijn van Oranje (Techleap) gaat in discussie met ondernemers om hun uitdagingen te bespreken en vooral ook om te kijken waar de mogelijkheden liggen om versneld impact te realiseren door bredere opschaling van AI-innovaties in Nederland. 

13:15    Start-ups: lightning talks

14:15    Samenwerken voor maatschappelijke impact

15:15    Break

15:30    Speeddating sessie

16:15    Plenaire afsluiting met speciale aankondiging (!)

16:30    Netwerkborrel

We gaan vliegend van start met korte talks waarin veelbelovende Nederlandse start-ups laten zien waar zij mee bezig zijn. Dit wordt gevolgd door een aantal presentaties waarin grotere partijen aangeven naar welke samenwerking ze op zoek zijn en wat zij te bieden hebben, waaronder onze samenwerkingspartner innovAId.    

De middag wordt plenair afgesloten met een verrassende aankondiging, daarna is het tijd voor de netwerkborrel! Meer details over het programma worden in de komende weken toegevoegd, houd onze kanalen dus in de gaten! We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 24 november!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Gezondheid en Zorg van de NL AI Coalitie en wordt mede mogelijk gemaakt door Health~Holland.

Locatie: Vergadercentrum Domstad, op loopafstand van Utrecht Centraal (routebeschrijving)

Delen met:

Event informatie

Datum

24/11/2022

Tijden

12:30

- 16:30:38

Locatie

Vergadercentrum Domstad, op loopafstand van Utrecht Centraal

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.