Matchmakingbijeenkomst Gezondheid en Zorg

Datum

18 juli 2024

Locatie

Vergadercentrum Domstad, op loopafstand van Utrecht Centraal

Aanmelden

Op 24 november ontmoet u iedereen die zich inzet voor nog betere gezondheid en zorg met hulp van AI. Van ondernemers en zorgprofessionals tot onderzoekers en financiers: iedereen is erbij. En dat op een paar minuten lopen van Utrecht Centraal!

(For this text in English, click here.)

De werkgroep Gezondheid en Zorg organiseert op donderdag 24 november 2022 een matchmakingsbijeenkomst voor alle partijen die in Nederland bezig zijn met AI voor gezondheid en zorg. Het hele ecosysteem komt hier bij elkaar: van startups en MKB tot onderzoekers en zorgprofessionals, en van financiers tot beleidsmakers. Kortom, een bijeenkomst om niet te missen.

Programma

12:30    Inloop met koffie & thee

13:00    Opening, Constantijn van Oranje (Techleap) gaat in discussie met ondernemers om hun uitdagingen te bespreken en vooral ook om te kijken waar de mogelijkheden liggen om versneld impact te realiseren door bredere opschaling van AI-innovaties in Nederland. 

13:15    Start-ups: lightning talks

14:15    Samenwerken voor maatschappelijke impact

15:15    Break

15:30    Speeddating sessie

16:15    Plenaire afsluiting met speciale aankondiging (!)

16:30    Netwerkborrel

We gaan vliegend van start met korte talks waarin veelbelovende Nederlandse start-ups laten zien waar zij mee bezig zijn. Dit wordt gevolgd door een aantal presentaties waarin grotere partijen aangeven naar welke samenwerking ze op zoek zijn en wat zij te bieden hebben, waaronder onze samenwerkingspartner innovAId.    

De middag wordt plenair afgesloten met een verrassende aankondiging, daarna is het tijd voor de netwerkborrel! Meer details over het programma worden in de komende weken toegevoegd, houd onze kanalen dus in de gaten! We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 24 november!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Gezondheid en Zorg van de NL AI Coalitie en wordt mede mogelijk gemaakt door Health~Holland.

Locatie: Vergadercentrum Domstad, op loopafstand van Utrecht Centraal (routebeschrijving)

Delen via:

Andere evenementen

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement