Matchmaking AI-uitdagingen van Defensie

Datum

9 september 2021

Locatie

Gate 2 Aeroparce te Gilze-Rijen

Aanmelden

Arbeidsextensieve systemen, sterk innoverend vermogen, gezaghebbende informatiepositie en multidomein en geïntegreerd optreden zijn belangrijke aspecten voor een toekomstbestendige krijgsmacht. Actuele ontwikkelingen op het gebied van data science en AI bieden hiervoor een basis en mogelijkheden voor de ontwikkeling van onder andere onbemande autonome systemen, (militaire) besluitvormings-ondersteuning en inlichtingen, logistiek en predictive maintenance, bedrijfsvoering en veiligheid.

Door samenwerking tussen defensie/overheid, industrie en kennisinstituten wordt de toepassing van data science en AI binnen de krijgsmacht integraal benaderd en de impact van innovatie toepassing vergroot. Met als doel om in de komende vijf jaar een fundament te leggen voor de optimale benutting van nieuwe technologie binnen de krijgsmacht, zodat de defensie ambities in 2035 kunnen worden gerealiseerd.

Dit is een besloten bijeenkomst, heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn, neem dan contact op met Antoine Smallegange.

 

 

Delen via:

Andere evenementen

AI for Retail Lab

21 mei 2024

Lab42, Amsterdam Science Park

Bekijk evenement

ICAI Day: AI Impact for Tomorrow

5 juni 2024

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement

Utrecht AI & Mobility Lab

18 juni 2024

Buys Ballotgebouw, Utrecht (Room: 1.65)

Bekijk evenement