Lunchsessie ICAI Day: A Deep Dive into AI

Op 27 oktober 2021 organiseert ICAI ‘A Deep Dive into AI’. Samen met de ELSA Labs community van de Nederlandse AI Coalitie organiseert ICAI voor het eerste deel van deze dag een lunchevent: Lunch table discussions (12:00 – 13:30 uur).

In zes verschillende tafelsettings wordt er dieper ingegaan op specifieke gebieden en de ontwikkelingen over hoe te werken aan AI waarbij betrouwbaarheid geïntegreerd wordt in de technologie. Introducties zullen komen van Heleen Rutjes (TU Eindhoven, ELSA Labs), Maurits Bleeker (UvA, Police Lab) en Sarah Ibrahimi (UvA, Police Lab).

Interesse?

De voertaal is Engels, deelname is gratis. Dit deel van het programma vindt enkel fysiek plaats. U kunt zich hier voor deze sessie aanmelden.

Delen met:

Event informatie

Datum

27/10/2021

Tijden

12:00

Locatie

JADS Den Bosch

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.