Inkomende online AI handelsmissie uit Duitsland

Datum

24 april 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Interesse om meer te horen over de mogelijkheden om zaken te doen op het gebied van Artificiële Intelligentie in Nederland? Het evenement “Expanding your AI business to the Netherlands: a deep dive into the Dutch AI landscape” biedt inzicht in Nederland als bestemming voor Europese AI-bedrijven. Wat zijn de trends, kansen en uitdagingen en wat zijn de ervaringen van andere bedrijven? Wat zijn de voordelen van toetreding tot de Nederlandse markt en hoe doet u dat?

De opening wordt verzorgd door Focco Vijselaar, Directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Sprekers zijn onder andere Maarten de Rijke, wetenschappelijk directeur van ICAI, AI-specialist Max Welling, Paul Merkus, AI-hub Brainport en Pieter Jeekel, voorzitter werkgroep Gezondheid en Zorg en Kees van der Klauw, coalitiemanager namens de Nederlandse Ai Coalitie. Naast deze bijdragen zal er ook worden ingegaan op verschillende initiatieven in Nederland waaraan men kan deelnemen.

Na afloop van het programma is er een netwerkevent en mogelijkheid voor 1-op-1 bijeenkomsten met diverse organisaties in Nederland. Tijdens het evenement is er ook ruimte voor vragen vanuit de deelnemers aan het event. 

Interesse in deelname?
Het evenement wordt in het Engels gehouden en is gratis. Kijk hier voor meer informatie over het programma van de handelsmissie. 

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement