Inkomende online AI handelsmissie uit Duitsland

Handelsmissie Duitsland

Interesse om meer te horen over de mogelijkheden om zaken te doen op het gebied van Artificiële Intelligentie in Nederland? Het evenement “Expanding your AI business to the Netherlands: a deep dive into the Dutch AI landscape” biedt inzicht in Nederland als bestemming voor Europese AI-bedrijven. Wat zijn de trends, kansen en uitdagingen en wat zijn de ervaringen van andere bedrijven? Wat zijn de voordelen van toetreding tot de Nederlandse markt en hoe doet u dat?

De opening wordt verzorgd door Focco Vijselaar, Directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Sprekers zijn onder andere Maarten de Rijke, wetenschappelijk directeur van ICAI, AI-specialist Max Welling, Paul Merkus, AI-hub Brainport en Pieter Jeekel, voorzitter werkgroep Gezondheid en Zorg en Kees van der Klauw, coalitiemanager namens de Nederlandse Ai Coalitie. Naast deze bijdragen zal er ook worden ingegaan op verschillende initiatieven in Nederland waaraan men kan deelnemen.

Na afloop van het programma is er een netwerkevent en mogelijkheid voor 1-op-1 bijeenkomsten met diverse organisaties in Nederland. Tijdens het evenement is er ook ruimte voor vragen vanuit de deelnemers aan het event. 

Interesse in deelname?
Het evenement wordt in het Engels gehouden en is gratis. Kijk hier voor meer informatie over het programma van de handelsmissie. 

Delen met:

Event informatie

Datum

17/06/2021

Tijden

09:00

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.