ICAI The Labs: AI for Autonomous Systems

Datum

21 juli 2024

Locatie

Online evenement

Aanmelden

Op 15 september organiseert ICAI een online evenement over AI voor autonome systemen. Het EAISI AIMM lab en Delta lab presenteren elk hun werk en bespreken uitdagingen en ontwikkelingen op dit gebied.

Het EAISI AI-enabled Manufacturing and Maintenance (AIMM) Lab is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), KMWE, Lely, Marel en Nexperia. Het doel van het lab is om de besluitvorming in productie en onderhoud te verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie. Het AIMM Lab is gevestigd in Eindhoven.

De UvA en het technologiebedrijf Bosch zijn overeengekomen om hun samenwerking uit te breiden met de lancering van een nieuw publiek-privaat onderzoekslaboratorium. Delta Lab 2 – het vervolg op de samenwerking Delta Lab 1 – richt zich op het gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning voor toepassingen in computer vision, generatieve modellen en causaal leren. Delta Lab 2 wordt onderdeel van ICAI. Het lab wordt geleid door dr. Jan-Willem van de Meent en prof. dr. Theo Gevers van de UvA. Dr. Eric Nalisnick wordt de dagelijkse labmanager.

Programma

  • 12.00 uur: Opening
  • 12:05 uur: Introduction of the EAISI AIMM lab
  • 12:10 uur: A Predictive Maintenance Concept for Geographically Dispersed Technical Systems by Geert-Jan van Houtum (TU Eindhoven)
  • 12.25 uur: Introduction Delta Lab by Eric Nalisnick
  • 12.30 uur: On the Calibration of Systems that Learn to Defer to Experts by Rajeev Verma
  • 12.45 uur: Discussion of what’s next in AI for Autonomous Systems
  • 13.00 uur: Einde

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie over het evenement. Voor deelname klik hier. Het evenement is Engelstalig.

Delen via:

Andere evenementen

ECP Jaarfestival 2024

21 november 2024

Fokker Terminal - Den Haag

Bekijk evenement

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement