Holland High Tech event 2021

Op 2 november 2021 vindt het Holland High Tech (HHT) Najaarsevenement plaats in Eindhoven. Op dit event krijgt de High Tech wereld de kans om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tijdens de interactieve sessies wordt er inzicht gegeven in de nieuwste High Tech innovaties en samenwerkingen en krijgen deelnemers de kans om mee te bouwen aan de gezamenlijke voorstellen voor het Nationale Groeifonds.

Vanuit de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) leveren coalitiemanager Kees van der Klauw en coördinator van de werkgroepen Research en Innovatie, en Internationaal, Stefan Leijnen, allebei een inspirerende bijdrage aan twee verschillende sessies: High Tech groeikansen voor onderzoek en innovatie (Stefan Leijnen) en High Tech internationale groeikansen (Kees van der Klauw).

Interesse?

Meer informatie en wilt u zich aanmelden? Dat kan via deze link. Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar, maar u kunt zich aanmelden voor de reservelijst. Daarnaast krijgt u een videoverslag na afloop én krijgt u voorrang bij een volgend event.

Delen met:

Event informatie

Datum

02/11/2021

Tijden

13:00

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.