Holland High Tech event 2021

Datum

11 februari 2021

Locatie

High Tech Campus Eindhoven

Aanmelden

Op 2 november 2021 vindt het Holland High Tech (HHT) Najaarsevenement plaats in Eindhoven. Op dit event krijgt de High Tech wereld de kans om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tijdens de interactieve sessies wordt er inzicht gegeven in de nieuwste High Tech innovaties en samenwerkingen en krijgen deelnemers de kans om mee te bouwen aan de gezamenlijke voorstellen voor het Nationale Groeifonds.

Vanuit de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) leveren coalitiemanager Kees van der Klauw en coördinator van de werkgroepen Research en Innovatie, en Internationaal, Stefan Leijnen, allebei een inspirerende bijdrage aan twee verschillende sessies: High Tech groeikansen voor onderzoek en innovatie (Stefan Leijnen) en High Tech internationale groeikansen (Kees van der Klauw).

Interesse?

Meer informatie en wilt u zich aanmelden? Dat kan via deze link. Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar, maar u kunt zich aanmelden voor de reservelijst. Daarnaast krijgt u een videoverslag na afloop én krijgt u voorrang bij een volgend event.

Delen via: