Het belang van orkestratie van de samenwerkingsketen

Datum

24 april 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Ook in diverse wetenschappelijke disciplines is de wisselwerking hiertussen vaker onderwerp van onderzoek. Maar wat is de behoefte in de praktijk? Speelt dit ook bij organisaties werkzaam in energie, de zorg of veiligheid? En zo ja, hoe maak je relevante en kansrijke cross-overs van coalities ten behoeve van één of meerdere van deze missiegedreven innovatiegebieden? De orkestratie van de samenwerkingsketen is vandaag de dag een van de belangrijkste key succes factoren voor implementatie en opschaling. Ook met het oog op (Europese) calls neemt het belang van synergie tussen digitale sleuteltechnologieën toe en daaraan te formeren consortia.

Paneldiscussie
Tijdens deze paneldiscussie gaan experts en leiders vanuit de Dutch Blockchain Coalition en de Nederlandse AI Coalitie over deze vragen in gesprek. Vervolgens verkennen ze waar deze technologieën elkaar kunnen versterken en gaan ze op zoek naar mogelijke samenwerkingen tussen deze technologieën en hoe deze kunnen worden vormgegeven.

Jaarfestival ECP I Platform voor de InformatieSamenleving
Deze sessie is onderdeel van het programma van het ECP Jaarfestival 2020. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 november 2020 organiseert ECP | Platform voor de InformatieSamenleving in samenwerking met een groot aantal partners een online meerdaags event over de digitale samenleving in stroomversnelling. Hoe kan Nederland bewegen naar een succesvolle en veilige digitale samenleving? Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie over het volledige programma op de website van het ECP Jaarfestival.

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement