GPTx “Praktisch aan de slag met ChatGPT & andere Tools”

Datum

12 januari 2023

Locatie

Cupola XS, Koepelplein 1E 2031WL Haarlem & The Hague Tech, Wilhelmina van Pruisenweg 35 2595 AN Den Haag

Aanmelden

Vrijdag 1 december vindt de derde editie van GPTx plaats in Haarlem en Den Haag. GPTx is een praktisch event voor leidinggevenden en andere professionals. U leert hoe onder andere ChatGPT, Midjourney, Google Bard, Bing Copilot of één van de vele andere AI-tools kunnen worden gebruikt in uw werkveld.

Verrijk uw digitale vaardigheden met de GTPx AI-trainingsdag

GPTx wil dat iedereen kan deelnemen aan deze AI-revolutie, die ons leven in toenemende mate zal beïnvloeden. Voorbeelden van tools die in de workshops op 1 december worden behandeld, zijn onder andere ChatGPT, BING Chat, Microsoft Co-pilot, EinsteinGPT (Salesforce), Midjourney, Canva Co-pilot, 3 Note-taking AI-tools, Zapier x ChatGPT, en andere tools die gebruikmaken van AI-extensies. Daarnaast worden er workshops aangeboden die specifiek gericht zijn op verschillende vakgebieden, zoals marketing, sales, logistiek, financiën en HR. In Den Haag zijn er ook workshops gericht op AI en de overheid.

Naast de technische aspecten is er veel aandacht voor governance, ethiek en de impact van AI op de werkgelegenheid.

Interesse?

Leert u graag alles over de laatste AI tools? Meldt u dan aan voor 3rd GTPx. Het volledige programma is te vinden via de website.

Delen via: