Event ICAI: Deep Dive Large Language Models

Op 29 juni 2023 organiseert ICAI een hybride evenement over de technische uitdagingen van ‘large language models’ en de bedreigingen en kansen. Hoe is samenwerking mogelijk en welke stappen zijn hiervoor nodig? Na het delen van inzichten van een deskundig panel van onderzoekers en bedrijfsexperts vinden tafeldiscussies plaats. Elk panellid zal een van de discussies leiden. 

Programma

Het programma is opgebouwd uit vier onderdelen. 

Deel 1: Uitdagingen, kansen en achtergrond 
14:30 uur Ontvangst en netwerkgelegenheid 
15:00 uur Opening presentatie: Uitdagingen en kansen  

Deel 2: Paneldiscussie 
Panelleden: Cees Snoek, prof. AI and Computer Vision University of Amsterdam, Hans Onvlee, Senior Research Manager ASML, Cees Snoek (QUVA at UvA) 
15:20 uur Start paneldiscussie 
16:00 uur Q&A 

Deel drie: Verdiepende discussies (alleen op locatie) 
16:20 Interactieve discussies onder leiden van de panelleden.  

Deel 4: Netwerkborrel (alleen op locatie) 
17:00 uur Start netwerkborrel 
17:30 uur Eindtijd  

Geïnteresseerd?

Klik hier voor meer informatie over dit evenement. Als u de bijeenkomst ter plaatse wilt bijwonen gelieve hier te registreren. Voor online deelname klik hier. Het evenement is Engelstalig. 

Over ICAI Deep Dive

ICAI Deep Dive is een community meet-up die zich richt op technische vragen en diepgaande discussies faciliteert op een specifiek gebied van AI waar meerdere labs aan werken. Gemeenschappelijke uitdagingen in het onderzoek worden gedeeld door leden van de gemeenschap en laboratoria. Het doel is om kennisuitwisseling te stimuleren, nieuwe inzichten te creëren en bruggen te slaan door het delen van kennis, ervaringen en het voeren van open discussies. Deze series hebben als doel oplossingen te vinden voor de gemeenschappelijke uitdagingen en problemen. 

Delen met:

Event informatie

Datum

29/06/2023

Tijden

14:30

- 17:30:00

Locatie

Hybride (Amsterdam Startup Village, Science Park 608, Amsterdam en online)

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.