Evenement deelnemers NL AIC: Algoritmen die werken voor iedereen

Datum

17 juni 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Op dinsdag 24 november komen onderwerpen aan bod die van gemeenschappelijk belang zijn voor alle economische en maatschappelijke sectoren. In de ochtend vindt een plenaire sessie plaats die de sociaaleconomische aspecten, dilemma’s en uitdagingen rondom AI adresseert. Gevolgd door verschillende sessies waarin de gemeenschappelijke thema’s centraal staan: Data Delen, Human Capital, Mensgerichte AI, Research en Innovatie, en Startups en Scale-ups.

Het programma van 26 november biedt in samenwerking met de regio’s een gevarieerd palet aan sessies op het gebied van Cultuur, Energie en Duurzaamheid, Gezondheid en Zorg, Landbouw en Voeding, Publieke Dienstverlening, Technische Industrie en Veiligheid, Vrede en Recht. In workshops, discussies, ronde tafelgesprekken en interactie komen de technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen van AI in samenhang aan bod.

Interesse?
Deelname aan het evenement is exclusief voor deelnemers van de NL AIC. Overweegt u deelnemer te worden? Bezoek deze pagina voor meer informatie.

Delen via: