Erasmus Data Summit 2021

Datum

18 juni 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Tijdens de Erasmus Data Summit 2021 wordt een ogenschijnlijk eenvoudige vraag waarop, tot nu toe, nog geen definitieve antwoorden zijn, centraal gezet: Wie heeft de controle over data?
Dit evenement is bedoeld voor managers en datawetenschappers, beleidsmakers en overheidsbestuurders, studenten en voor iedereen die data gebruikt of er toegang toe heeft. Het succes van de mogelijkheden die datamanagement biedt, hangt af van een effectief, efficiënt en legitiem gebruik van gegevens. Tijdens de Data Summit zal gekeken worden naar het gebruik en de controle van data en AI in verschillende domeinen, zoals gezondheidswetenschappen, financiën, bedrijfsleven en detailhandel, in stedelijke infrastructuren, en voor individuen.

Uitdagingen en oplossingen

De Erasmus Data Summit biedt een platform aan bedrijven, de academische wereld en overheidsinstellingen om uitdagingen en oplossingen te bespreken. In slechts één middag zullen praktijkdeskundigen, academici en denkers voorbeelden en use cases uit hun eigen vakgebied presenteren om een scala aan perspectieven te laten zien. De Summit biedt inzicht in de uitdagingen van vandaag voor de controle over data en AI.

Inhoud van het programma:
• Presentaties van keynote sprekers
• Inspirerende openhartige praatsessies
• Rondetafeldebat over de controle van data

Het event is vrij toegankelijk. Kijk hier voor meer informatie over het programma, via de link kunt u zich aanmelden voor het event.

Delen via: