ECP Jaarfestival 2021

Datum

11 november 2021

Locatie

Online en fysiek

Aanmelden

Op donderdag 11 november vindt het ECP Jaarfestival 2021 plaats in de Fokker Terminal Den Haag én online met een interactief programma van debatten, sessies, workshops en netwerkgelegenheid. Het thema van de dag is digido’s en digidon’ts in de digitale samenleving.

Terwijl de samenleving het afgelopen jaar tot stilstand kwam, raakte de digitalisering in een stroomversnelling. Dit heeft ECP doen inzien dat we digitalisering hard nodig hebben, wat het ons oplevert en wat de keerzijde van deze stroomversnelling is. In deze digitale transitie, die nog in volle gang is, beweegt ECP zich als verbinder en aanjager van initiatieven die ervoor zorgen door te kunnen stromen naar een veerkrachtige digitale samenleving, waarin iedereen meedoet. 
 
Samen met partners geeft ECP met nieuwe energie actief richting geven aan de kwaliteit van de snel groeiende digitale samenleving. Welke keuzes maken we en waar kan gemeenschappelijk – bedrijven, overheden, kennisinstanties en maatschappelijke organisaties – worden doorgepakt om de kansen van digitalisering op een verantwoorde wijze te benutten? 

Bijdrage NL AIC aan programma 

Beroepen veranderen in hoog tempo door de opkomst van nieuwe technologieën als Artificiële Intelligentie (AI) en blockchain. In vrijwel alle functies zijn steeds meer digitale vaardigheden nodig. Om met deze verschillende technologieën mee te kunnen bewegen en ervan te profiteren, is het cruciaal om als organisatie de juiste competenties in huis te hebben en te zorgen dat medewerkers deze competenties ontwikkelen.

Tijdens deze online sessie – georganiseerd in samenwerking met Human Capital Agenda ICT en de Dutch Blockchain Coalition – gaan we in op de mogelijkheden en kansen van omscholing van (nieuwe) medewerkers en wat dat betekent voor uw organisatie. De sessie start om 14.15 uur.

De sprekers van deze sessie zijn :

  • Abdessamad Dari, Managing Director TechGrounds
  • Eline Groenevelt – Stomphorst, Procesmanager Zorgapplicaties ’s Heeren Loo
  • Gerton Stam, HR Specialist ’s Heeren Loo
  • Katja van Kranenburg, partner CMS en voorzitter van de werkgroep Human Capital van zowel de Dutch Blockchain Coalition als van de Nederlandse AI Coalitie
  • Remco Engels, programmamanager van WE-IT/Haagse Hogeschool
  • Su Yin Timp, co-founder van I.AMDIGITAL

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden voor het ECP Jaarfestival.

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement