Digital Meet-up: AI voor Gezondheid en Zorg

Fingers touching AI brain

Gebruikt u AI om gezondheidszorg te verbeteren? Bent u op zoek naar internationale partnerships en/of klanten om uw oplossing te implementeren? Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf goed voorbereid is? En wilt u meedenken over toekomstige ondersteuningsprogramma’s en evenementen? 

Health~HollandDutch Digital DeltaTask Force Health Care en de Nederlandse AI Coalitie nodigen u graag uit voor de Digital Meet-up op 23 juni 2021. 

Wat kunt u tijdens de Digital Meet-up verwachten?

  • Inspiratie: Leer van collega AI for Health bedrijven die al actief zijn in het buitenland. Zij delen graag hun internationale reis en waardevolle geleerde lessen met u.  
  • Informatie: Leer welke ondersteuning er al beschikbaar is die u helpt om uw internationale activiteiten een boost te geven.  
  • Co-Creatie: Geef uw input voor de Health for AI International Strategy en het event de World Summit AI in Amsterdam dit najaar. Uw deelname geeft u de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op wat voor activiteiten er georganiseerd moeten worden om uw projecten en business in het buitenland te stimuleren.  
  • Virtueel netwerken: Meet & greet met bedrijven en ecosysteempartners. U bent van harte welkom om mee te doen op REMO, een gebruiksvriendelijk virtueel platform met meerdere netwerkruimtes.  

Interesse om deel te nemen? 

Bekijk voor meer informatie het volledige programmaDe Digital Meet-up wordt in het Engels gehouden en is vrij toegankelijk. Zie bijgaande link om u aan te melden. 

Delen met:

Event informatie

Datum

23/06/2021

Tijden

09:30

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.