Digital Meet-up: AI voor Gezondheid en Zorg

Datum

18 juli 2024

Locatie

Online event

Aanmelden

Gebruikt u AI om gezondheidszorg te verbeteren? Bent u op zoek naar internationale partnerships en/of klanten om uw oplossing te implementeren? Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf goed voorbereid is? En wilt u meedenken over toekomstige ondersteuningsprogramma’s en evenementen? 

Health~HollandDutch Digital DeltaTask Force Health Care en de Nederlandse AI Coalitie nodigen u graag uit voor de Digital Meet-up op 23 juni 2021. 

Wat kunt u tijdens de Digital Meet-up verwachten?

  • Inspiratie: Leer van collega AI for Health bedrijven die al actief zijn in het buitenland. Zij delen graag hun internationale reis en waardevolle geleerde lessen met u.  
  • Informatie: Leer welke ondersteuning er al beschikbaar is die u helpt om uw internationale activiteiten een boost te geven.  
  • Co-Creatie: Geef uw input voor de Health for AI International Strategy en het event de World Summit AI in Amsterdam dit najaar. Uw deelname geeft u de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op wat voor activiteiten er georganiseerd moeten worden om uw projecten en business in het buitenland te stimuleren.  
  • Virtueel netwerken: Meet & greet met bedrijven en ecosysteempartners. U bent van harte welkom om mee te doen op REMO, een gebruiksvriendelijk virtueel platform met meerdere netwerkruimtes.  

Interesse om deel te nemen? 

Bekijk voor meer informatie het volledige programmaDe Digital Meet-up wordt in het Engels gehouden en is vrij toegankelijk. Zie bijgaande link om u aan te melden. 

Delen via:

Andere evenementen

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement