Deelname NL AIC en partners aan World Summit AI week

Datum

10 december 2021

Locatie

Online en fysiek

Aanmelden

Op 12, 13 en 14 oktober vindt de vijfde editie van het World Summit AI event plaats. Tijdens deze conferentie worden grote internationale ondernemingen en MKB met AI-technologie, academici met onderzoekers, startups met investeerders en talent met bedrijven met elkaar verbonden.

Dinsdag 12 oktober staat in het teken van ‘Intelligent Health AI’, op 13 en 14 oktober komen de onderwerpen ‘AI for good’ en ‘Human Centric AI’ aan bod. Vanuit de Nederlandse AI Coalitie en partners wordt een inspirerende bijdrage aan het event geleverd met een nog nader te bepalen programma. Dit bericht zal in de komende tijd worden aangevuld met meer informatie over onze bijdrage aan het programma.

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de aankoop van kaarten voor Intelligent Health AI op 12 oktober, voor nadere informatie over het programma en de aankoop van kaarten voor 13 en 14 oktober bezoekt u deze website.

In lijn met de coronamaatregelen stelt de WSAI een aantal tickets per dag beschikbaar voor fysieke deelname in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Gelijktijdig zal het event gestreamd worden naar een online platform. Heeft u interesse om het World Summit AI event in de Beurs van Berlage in Amsterdam te bezoeken of online deel te nemen? Boek dan vroegtijdig een ticket, de prijs wordt richting het event verhoogd.

Delen via:

Andere evenementen

NL AI Congres 2024

24 april 2024

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Bekijk evenement

Hackathon: AI in onderwijs

12 juni 2024

Designlab, Universiteit Twente

Bekijk evenement