Deelname NL AIC en partners aan World Summit AI week

World Summit AI

Op 12, 13 en 14 oktober vindt de vijfde editie van het World Summit AI event plaats. Tijdens deze conferentie worden grote internationale ondernemingen en MKB met AI-technologie, academici met onderzoekers, startups met investeerders en talent met bedrijven met elkaar verbonden.

Dinsdag 12 oktober staat in het teken van ‘Intelligent Health AI’, op 13 en 14 oktober komen de onderwerpen ‘AI for good’ en ‘Human Centric AI’ aan bod. Vanuit de Nederlandse AI Coalitie en partners wordt een inspirerende bijdrage aan het event geleverd met een nog nader te bepalen programma. Dit bericht zal in de komende tijd worden aangevuld met meer informatie over onze bijdrage aan het programma.

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de aankoop van kaarten voor Intelligent Health AI op 12 oktober, voor nadere informatie over het programma en de aankoop van kaarten voor 13 en 14 oktober bezoekt u deze website.

In lijn met de coronamaatregelen stelt de WSAI een aantal tickets per dag beschikbaar voor fysieke deelname in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Gelijktijdig zal het event gestreamd worden naar een online platform. Heeft u interesse om het World Summit AI event in de Beurs van Berlage in Amsterdam te bezoeken of online deel te nemen? Boek dan vroegtijdig een ticket, de prijs wordt richting het event verhoogd.

Delen met:

Event informatie

Datum

12/10/2021

- 14/10/2021

Tijden
Locatie

Online en fysiek

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.