De toekomst van ‘mobility-as-a-Service’ en zelfrijdende voertuigen

Op 4 november 2020 vindt in samenwerking met SGInnovate en de Nederlandse ambassade in Singapore een webinar plaats waarin de toekomst van ‘mobility-as-a-Service’ en zelfrijdende voertuigen centraal staat.

Neem deel aan dit online event van 04.00 pm tot 05.00 pm (Singapore Time/UTC+8) , waar aan bod komt hoe wetenschap en technologische innovatie de duurzaamheid, toegankelijkheid en algemene optimalisatie van mobiliteitssystemen zullen verbeteren en hoe de stedelijke mobiliteitsindustrie groeikansen kan creëren. Onderstaande sprekers delen de huidige trends, de effecten van COVID-19 en hoe AI de technische mogelijkheden voor AV’s beïnvloedt en versnelt en een revolutie teweegbrengt in de stedelijke mobiliteitstrends.

De sprekers van dit webinar zijn:

  • Olaf op den Camp, Senior Consultant, Integrated Vehicle Safety Department, TNO
  • Alexandra Stoica, Product Manager, AI in Motion
  • Akash Passey, Senior Vice President, Volvo Bus Corporation
  • James Fu, Director of Technology, Motional

De moderator van deze discussie is Emilia Silvas, Cluster Program Manager and Scientist, TNO. Tevens kwartiermaker van de werkgroep Mobiliteit, Transport en Logistiek, NL AIC.

Via bijgaande link vindt u meer informatie en kunt u zich kosteloos inschrijven voor dit webinar met als voertaal Engels.

Delen met:

Event informatie

Datum

04/11/2020

Tijden

04:00

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.