Datacation Day | Hackathon

Vrijdag 24 november staat Datacation Day op de agenda: de hackathon editie. Denkt u graag in AI-oplossingen en houdt u van een uitdaging? Dan is deze hackathon wellicht wat voor u.

Kunt u de data science-case oplossen?

U werkt aan een Data Science use-case op basis van echte gegevens. Na het maken van uw analyses wordt u gevraagd om de oplossing(en) aan Team Datacation te pitchen! Denkt u over technische en sociale vaardigheden te beschikken om deze challenge te winnen?

Goed gezelschap, goed eten

Ontspan en tank bij met een heerlijke lunch die ’s middags wordt geserveerd. Maak na de hackathon kennis met je mede-deelnemers en Team Datacation onder het genot van een drankje in een ontspannen sfeer.

Motiverende special guest

Na de coderingssessie wordt er stof tot nadenken geboden. Een verrassende keynote spreker zal het podium betreden en AI-wijsheden en inzichten delen die u verlicht en geïnspireerd zullen achterlaten!

Interesse?

Bent u klaar voor een challenge? Doe dan mee aan deze dag vol uitdagingen, probleemoplossingen en netwerken. Voor meer informatie bekijk de website.

Delen met:

Event informatie

Datum

24/11/2023

Tijden

09:00

- 15:30:46

Locatie

AI Innovation Center, High Tech Campus 5, Eindhoven

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.