Social, Ethical, and Legal Issues of Integrating AI in Agri-Food

Datum

11 juni 2024

Locatie

Online

Aanmelden

Juni staat in het teken van vier panelsessies die zich iedere dinsdag richten op verschillende aspecten van het integreren van kunstmatige intelligentie en datagedreven oplossingen in de landbouw- en voedingssector.

Deze week: Social, Ethical, and Legal Issues of Integrating AI in Agri-Food

In dit panel zullen experts zich verdiepen in het complexe landschap dat gepaard gaat met de integratie van kunstmatige intelligentie in de landbouw. Het gesprek zal ingaan op de ethische en sociale implicaties van AI-technologieën in de agrifoodsector en de behoefte aan betrouwbare en verantwoorde AI-oplossingen om vertrouwen tussen belanghebbenden op te bouwen. Ook juridische overwegingen worden besproken, samen met de noodzaak van mogelijk beleid dat vertrouwen en adoptie mogelijk maakt. Panelleden zullen praten over het navigeren door deze veelzijdige uitdagingen om het potentieel van AI op een verantwoorde en inclusieve manier in de agrifoodsector te benutten.

Interesse?

Geïnteresseerd om dit panel bij te wonen? Aanmelden kan hier. Meer informatie kunt u terug vinden op de website. Voor vragen kunt u contact opnemen via: data@wur.nl.

Delen via: