AI Summit Brainport

AI-hub Brainport organiseert samen met EAISI (Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute, het AI Innovation Center en de Provincie Noord-Brabant de AI Summit Brainport.

Tijdens dit evenement krijgt u de kans om kennis te maken met onderzoekers, marktleiders en andere AI-specialisten.

Meer infomatie over het programma volgt.

Delen met:

Event informatie

Datum

02/11/2022

Tijden

10:00

- 17:00:00

Locatie

Conference Center High Tech Campus Eindhoven

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.