AI innovatiesessie voor gezondheid en zorg: ‘From Data to Intelligence’

Gezondheid en Zorg

Op 8 maart 2022 organiseert de AI-hub Brainport in Eindhoven een evenement over AI voor de sector gezondheid en zorg. De volgende aspecten zullen worden behandeld: Hoe worden gegevens verzameld? Hoe kan deze data worden verwerkt om hier vervolgens met behulp van AI tot waardevolle en bruikbare inzichten te komen?

Programma

  • 10:30 uur Inloop
  • 11:00 uur Presentatie Kees van der Klauw, NL AIC en e/MITC
  • 11:25 uur Startup Pitch
  • 11:30 uur Presentatie Jeroen de Mast, JADS
  • 11:55 uur Startup Pitch
  • 12:00 uur Ronde tafel
  • 12:30 uur Netwerklunch

Geïnteresseerd?

Kijk hier voor meer informatie over het evenement en de mogelijkheid om u in te schrijven. De voertaal van deze sessie is Engels.

Delen met:

Event informatie

Datum

08/03/2022

Tijden

10:30

Locatie

AI Innovation Center, gebouw 5, High Tech Campus Eindhoven

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.