Openingsevent AI-hub Brightlands

Op 30 september opent de AI-hub Brightlands haar deuren op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen*. Het openingsevent richt zich op alle betrokken (Eu)regionale partners. Alles wordt vormgegeven vanuit de gezamenlijke Ontwikkelagenda waarin mensgerichte AI een belangrijk thema is.  

U kunt meedenken en mede de innovatieagenda van de AI-hub vormgeven tijdens een workshop, u kunt netwerken met betrokken bedrijven, kennispartners en overheden op deze dag en u kunt gedurende de partnerpresentaties en rondleidingen over de campus u laten informeren over de diverse activiteiten vanuit deze AI-hub. Tijdens het event wordt ook een inspirerende sessie gegeven door Kees van der Klauw, coalitiemanager van de Nederlandse AI Coalitie. 

Interesse? 

Het event start om 10.30 uur, inloop is vanaf 9.30 uur mogelijk. U kunt zich hier registeren. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit event.  

*Uiteraard onder voorbehoud van maatregelen. De ontwikkelingen omtrent corona worden scherp in de gaten gehouden. 

Delen met:

Event informatie

Datum

30/09/2021

Tijden

09:30

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.