A Glimpse Into Our Future by Generation Z

Datum

2 september 2023

Locatie

Radboud Universiteit, Grotiusgebouw (zaal Het Gerecht)

Aanmelden

Op 9 februari 2023 organiseren ICAI, de Radboud Universiteit en de NL AIC een speciale bijeenkomst met als uitgangspunt het perspectief op AI door generatie Z. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door AI: ‘A Glimpse Into Our Future by Generation Z’.

Ervaar wat AI met je kan doen

Deze bijeenkomst is erop gericht de generatie van digital natives met elkaar, en met anderen, te verbinden. Tijdens het evenement delen AI-onderzoekers van generatie Z (1997-2012) van de ELSA- en ICAI-communities hun perspectieven met het publiek. Met als onderwerpen maatschappelijke impact, interdisciplinariteit en internationalisering in de toekomst met AI.

AI maakt dit evenement mede mogelijk omdat een deel van de gerechten die we u aanbieden, worden ontwikkeld door AI. Laat u meenemen op AI gegenereerde muziek op basis van uw eigen bewegingen. We praten over AI, we eten en dansen met AI. De toekomst van deze generatie en AI staat op het menu van deze bijeenkomst.

Programma

14.30 uur Inloop

15.00 uur Opening door de voorzitter college van bestuur van de Radboud Universiteit

15.05 uur Showcase

Keynote-sprekers van ICAI (Innovation Center for Artificial Intelligence), ELSA-gelieerde ERISC (Ethically Responsible Innovation Student Collective), NOLAI, Living Lab for Future Learning (ELSA Lab) en Aiosyn zullen hun visie op de toekomst van AI delen.

16.05 uur Pauze

16.25 uur Paneldiscussie

Bent u gepassioneerd om een verschil te maken in uw gemeenschap? Doe dan mee aan de paneldiscussie. ELSA, ERISC en ICAI hebben een geweldige line-up van sprekers samengesteld die hun inspirerende verhalen zullen delen. Dit is uw kans om deel uit te maken van het gesprek en uw stem te laten horen.

17.20 uur Netwerkborrel waarbij de catering wordt verzorgd op basis van een AI-gegeneerd recept onder begeleiding van Sound Lab Interactive AI-muziek.

Interesse?

Bent u op zoek naar een creatief en informatief evenement om meer te leren over AI? Schrijf u dan in via deze link. Bij vragen kunt u contact opnemen met Eefje Mittendorff. De voertaal van deze bijeenkomst is Engels, er zijn geen kosten aan verbonden.

Delen via: