Simacan

Simacan

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020

Simacan is een open, leveranciersonafhankelijk cloud platform voor digitale samenwerking in de transport en logistiek. Snel en veilig digitaal samenwerken met transportbedrijven en verladers om sector brede uitdagingen aan te pakken; zoals het verlagen van transportkosten, het optimaliseren van de transportketen en het verminderen van CO2.

Activiteiten op AI gebied

Wij zetten AI methoden in om betrouwbare reistijden en ETA’s te voorspellen die rekening houdt met lokale wetgeving (denk aan venstertijden), het weer, seizoen en de actuele verkeersafwikkeling. Daarmee ondersteunen we de menselijke planner bij het nemen van operationele beslissingen.

Bijdrage aan NL AIC

Wij delen graag onze kennis van locatie gebonden data, AI technieken en het op orde krijgen van data kwaliteit voor data delen.

Waarom NL AIC?

Wij ondersteunen logistieke partners met de transitie naar duurzamer en optimaler transport middels een platform voor het delen van executie data tussen stakeholders in een supply chain. Daarvoor is samenwerking, data en kennis delen esssentieel. Dat doen we dus ook graag op het gebied van AI.

Bekijk de website van de deelnemer