Promax

Promax

Gepubliceerd op: 28 september 2020

Promax ondersteunt bedrijven in het succesvol bereiken van innovatie doelstellingen met veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen. Hierbij worden nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence toegepast. Een betrouwbare partner in Cloud, Security en AI met een breed partnernetwerk om jouw innovatievraagstuk te realiseren.

Activiteiten op AI gebied

Promax kiest bewust voor een AI partner ecosysteem die ons in staat stelt een breed spectrum aan AI oplossingen aan te bieden; Chatbots, ML, NLP, predictive analysis, RPA, IoT en Visual Recognition en alle combinaties met en binnen AI. Verandering start met kennis, dus verzorgen wij events, inspiratie sessies, trainingen, korte films en podcasts.

Bijdrage aan NL AIC

Onze kracht zit in het bij elkaar brengen van expertise. Door onze samenwerkingsverbanden met diverse AI leveranciers zijn wij in staat uit een breed scala aan oplossingen de meest passende te vinden. Wij verbinden, spreken jouw taal, analyseren, plannen de roadmap, managen de realisatie en implementatie, begeleiden de adoptie, trainen en beheren.

Waarom NL AIC?

Promax wil graag een bijdrage leveren aan het versneld bereikbaar maken van Artificial Intelligence binnen MKB. Wij stimuleren en ondersteunen ondernemingen in het realiseren van hun innovatiedoelstellingen.

Bekijk de website van de deelnemer