Belco – Klantenservicesoftware

Belco - Klantenservicesoftware

Gepubliceerd op: 9 juni 2023

Belco levert klantenservice software die communicatiekanalen centraliseert. We helpen dagelijks meer dan 1000 webshops om een 9+ klantbeoordeling te bereiken door het verbeteren van hun klantenservice. Onze software integreert naadloos met diverse e-commerce platforms.

Activiteiten op AI gebied

Belco ontwikkelt en implementeert AI-oplossingen om de klantenservice voor webshops te verbeteren. Dit omvat tools voor taalvertaling, tekstoptimalisatie, samenvatting van conversaties en taakbeheer. Onze focus ligt op het maken van AI die mensen ondersteunt, niet vervangt.

Bijdrage aan NL AIC

Belco draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie door onze ervaring met ondersteunende AI en klantfeedback te delen. Hiermee kunnen we helpen bij het vormen van richtlijnen voor mensgericht en verantwoord AI-gebruik.

Waarom NL AIC?

We doen mee aan de Nederlandse AI Coalitie omdat we de waarde erkennen van het samen creëren van een toekomst waar AI niet vervangt, maar de mens ondersteunt. Onze focus ligt op het combineren van menselijke vaardigheden met de mogelijkheden van AI, en we kijken ernaar uit om onze ervaringen te delen en te leren van anderen binnen de coalitie.

Bekijk de website van de deelnemer