STC Group

STC Group

Gepubliceerd op: 27 October 2020

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Daarnaast verzorgt STC Group cursussen en trainingen voor professionals. STC Group is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in mainport Rotterdam.

Activiteiten op AI gebied

STC ontwikkelt een AI-strategie voor de komende jaren. De strategie zal ervoor zorgen dat studenten beter voorbereid zijn op een industrie en samenleving die AI omvat en docenten competenter worden in het begrijpen en toepassen van AI in onderwijs, onderzoek en industriële oplossingen.

Bijdrage aan NL AIC

Best practices delen, inhoudelijke expertise bieden, samenwerken aan onderzoeksprojecten, deelnemen aan belangenbehartiging en bijdragen aan de ontwikkeling van ethische en technische normen voor AI in het beroepsonderwijs.

Waarom NL AIC?

NLAIC kan ons toegang geven tot middelen, expertise en de beste praktijken op het gebied van AI. Dat zal STC Group helpen voorop te blijven lopen op het gebied van AI-gestuurde onderwijspraktijken.

Bekijk de website van de deelnemer