RELX

Gepubliceerd op: 19 December 2019

RELX (voorheen Reed Elsevier) is een Europees bedrijf dat informatie- en data-analyses biedt aan professionals als artsen, jusristen en wetenschappers. Wij passen AI-technologieën als Machine Learning toe om relevantere inzichten te verschaffen aan die professionals. Dat doen we onder meer via een van de Tech Hubs van Elsevier, in Amsterdam.

Activiteiten op AI gebied

Wij passen AI technologieen al decennia toe om onze data-gedreven producten nog beter te maken. We doen dit onder meer in een van onze wereldwijde ‘Tech Hubs’ in Amsterdam en door nauw samen te werken met (academische) partners in Nederland zoals ADS.

Bijdrage aan NL AIC

Als actief lid helpen wij de NL AI Coalitie bij het behalen van de gezamenlijke doelstellingen. Dankzij ons brede blik op technologische ontwikkelingen – bijvoorbeeld AI-onderzoek in de wetenschap – kunnen we nuttige inzichten genereren.

Waarom NL AIC?

Voor het netwerk van alle organisaties, publiek en privaat, die geinteresseerd zijn in AI. Gezamenlijke acties kunnen Nederland, een van onze thuislanden, verder helpen bij de ontwikkeling van AI-toepassingen, breed gedragen in de samenleving, in Nederland.

Bekijk de website van de deelnemer