OnePlanet Research Center

OnePlanet Research Center

Gepubliceerd op: 21 August 2020

OnePlanet Research Center is een multidisciplinaire samenwerkingsorganisatie tussen Wageningen University & Research (WUR), Radboud University, Radboudumc and imec. Wij combineren de nieuwste sensor en digitale AI technologieën met specialismen uit de landbouw, voeding en gezondheid. En dragen daarmee bij aan een duurzamere en gezonde samenleving.

Activiteiten op AI gebied

– Sensor&Chip development voor geautomatiseerde
metingen
– Digital platform development (Data analytics, machine learning, Digital Twin development & AI)
– Development projecten op het snijvlak van Digitale technologieën en AI in de applicatie domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture and Foodprocessing’.

Bijdrage aan NL AIC

Door actief te participeren in activiteitenen projecten binnen de Nederlandse AI Coalitie met de ontwikkeling van nieuwe (geminiaturiseerde) sensorsystemen en digitale AI platforms in de domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture and Foodprocessing’. Internationale positionering.

Waarom NL AIC?

OnePlanet Research Center werkt binnen de Nederlandse AI Coalitie graag samen met andere nederlandse kennispartners en industrie aan toekomstige AI technologieën en applicaties in domeinen ‘Precision Health, Nutrition & Behavior’ en ‘Precision Agriculture and Foodprocessing’. Bijdragen aan de internationale AI positionering van Nederland.

Bekijk de website van de deelnemer