Findest

Findest

Gepubliceerd op: 11 June 2020

Findest’s technologie zoekmachine IGOR^AI helpt R&D afdelingen van grote bedrijven snel alle innovatieve technologieën te vinden en monitoren.

Activiteiten op AI gebied

Findest is een startup met drie technische teams. Een AI-research team dat lange termijn onderzoeksprojecten doet (naar bijvoorbeeld taxonomies en logica), een software development team dat de resultaten hiervan in IGOR^AI bouwt, en een technologie scouting team dat vervolgens IGOR^AI verder verbetert.

Bijdrage aan NL AIC

Findest valt met IGOR^AI als ‘enabling technology’ die semantisch probleem-oplossingsrelaties voor alle vakgroepen kan vinden, tussen wal en schip in de normale NLAIC structuur. Toch sluiten we graag aan bij matchmaking events, en schromen we niet om IGOR^AI in te zetten als er technology roadmaps moeten worden gemaakt.

Waarom NL AIC?

Findest doet mee aan de coalitie om ontwikkel-partners te vinden die ook werken aan NLP en ML-technieken. We werken graag samen met kleine en grote partijen aan radicale technische verbeteringen, die weliswaar risicovol zijn, maar enorm gaaf als ze lukken.

Bekijk de website van de deelnemer