Dimensic

Dimensic

Gepubliceerd op: 28 September 2020

Bij Dimensic zetten we ons in voor het borgen van kennis binnen organisaties, om zo bij te dragen aan het welzijn van zowel menselijk als financieel kapitaal en duurzame groei van bedrijven. We richten ons op het gebied van AI en data science en helpen bedrijven aanbevelingen te automatiseren voor het nemen van betere beslissingen en het verkrijgen van inzicht voor hun strategische besluitvorming.

Activiteiten op AI gebied

Bij Dimensic combineren we onze jarenlange ervaring in de scheepvaart met onze expertise op het gebied van AI en data science, om bedrijven te helpen hun processen te optimaliseren en hun prestaties te verbeteren. Met behulp van onze innovatieve softwareoplossingen bieden we inzicht in complexe data in waardevolle informatie voor onze klanten en zorgen dat risico’s beter beheersbaar zijn.

Bijdrage aan NL AIC

Als partner van NL AIC dragen we bij aan het vergroten van het bewustzijn van de voordelen van AI en data science in de maritieme sector en havens. We werken aan het creëren van een breder draagvlak voor de implementatie van nieuwe technologieën in bedrijven, met als doel de sector te transformeren en te innoveren.

Waarom NL AIC?

We hebben gekozen voor samenwerking met NL AIC omdat we geloven dat het opbouwen van een netwerk van experts en belanghebbenden van cruciaal belang is voor onze missie om bij te dragen aan de duurzame groei van bedrijven. We zijn toegewijd aan diversiteit en inclusie en zien NL AIC als een belangrijke partner bij het realiseren van onze visie op een innovatieve en duurzame toekomst.

Bekijk de website van de deelnemer