https://www.bytesize-ai.nl/

https://www.bytesize-ai.nl/

Gepubliceerd op: 1 October 2023

Bytesize helpt je de impact van AI op jouw organisatie te begrijpen én te benutten.
Met 15 jaar ervaring in het veld, bieden wij niet alleen deskundig advies maar ontwikkelen ook praktische AI-oplossingen die direct waarde toevoegen.

Activiteiten op AI gebied

Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en implementeren van AI-oplossingen voor ondernemingen.

Naast deze diensten bieden we ook impactanalyses aan, waarin we schriftelijk uiteenzetten wat de invloed van AI kan zijn op jouw organisatie. Verder verzorgen we kennisoverdracht door middel van workshops, presentaties en hackathons.

Bijdrage aan NL AIC

Wij fungeren als een onmisbare sparringpartner voor organisaties die meer inzicht willen krijgen in de rol van AI binnen hun bedrijf. Daarnaast organiseren we workshops, hackathons en kennissessies voor de AI Coalitie en haar partners. Op deze manier creëren we een breed en toegankelijk platform voor AI-expertise.

Waarom NL AIC?

Wij zijn actief in de AI Coalitie omdat we een schat aan ervaring en expertise hebben die we graag delen met het Nederlandse bedrijfsleven. De AI Coalitie biedt ons een uitstekend platform om deze kennis effectief in te zetten en samen te werken aan een toekomstbestendige and vooral mensgerichte inzet van AI.

Bekijk de website van de deelnemer