Turner

Turner

Gepubliceerd op: 6 March 2020

Wij zijn Turner, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in strategie-executie. Samen met de organisatie een nieuwe strategie realiseren, daar gaan we voor. Wij werken aan de kritieke vraagstukken voor onze opdrachtgevers. En die ertoe doen in de sectoren waarin we werken. Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren, wij maken het waar.

Activiteiten op AI gebied

Turner’s innovatie-executie experts creëren innovatie-doorbraken binnen volwassen organisaties. Met ons ecosysteem aan innovatiepartners benutten we nieuwe kansen – ook die van AI. We ontwikkelen nieuwe concepten met AI, maar denken ook aan de impact op bedrijfsmodel, processen en mensen bij opschaling. Sneller innoveren, we maken het samen waar.

Bijdrage aan NL AIC

Turner’s managing partner Jeroen Visscher en Tessa Rombouts leidt de werkgroep onderwijs en brengt zo’n tachtig actieve werkgroepleden bij elkaar om onderwijs, onderzoek, overheid en bedrijfsleven te laten samenwerken. Turner’s Frits Korthals Altes is lid van de werkgroep voor startups en scale-ups, en de werkgroep Financiële Dienstverlening.

Waarom NL AIC?

Wij geloven in de kracht van co-creatie. Artificial Intelligence biedt tal van kansen, maar die kansen benutten blijkt niet zo eenvoudig voor organisaties. Door samen te werken met andere organisaties uit bedrijfsleven, overheid, onderzoek en onderwijs kun je de krachten bundelen. Alleen samen creëer je echte doorbraken in AI.

Bekijk de website van de deelnemer