Sustainability Advanced Analytics Consultancy

Sustainability Advanced Analytics Consultancy

Gepubliceerd op: 19 January 2023

SAAC is een onafhankelijk data science adviesbureau gericht op duurzaamheid. Onze missie is om organisaties te helpen transparantie en verantwoordelijkheid te tonen door middel van de strategische exploitatie van gegevens.

Activiteiten op AI gebied

Al onze diensten zijn gebouwd rond data, we ontwikkelen datamodellen en machine learning-pipelines die organisaties helpen bij duurzaamheidsrapportage, ontwikkeling en monitoring van duurzaamheidsstrategie en datagedreven communicatie. Onze roadmap omvat het gebruik van geavanceerde AI-instrumenten zoals grote taalmodellen.

Bijdrage aan NL AIC

Ons werk sluit aan bij de bouwstenen van de NL AI-coalitie: Data Delen, Human Capital. We zijn actief in de toepassingsgebieden van de NL AI-coalitie: Transport en Logistiek, Energie en Duurzaamheid, Onderwijs.

Waarom NL AIC?

Via de NL AI Coalities verwachten we interessante en innovatieve samenwerkingsverbanden te ontwikkelen binnen het NL AI-ecosysteem, waarmee we organisaties helpen om duurzamer te worden en te voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van duurzaamheidsrapportage.

Bekijk de website van de deelnemer