HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

Gepubliceerd op: 5 December 2019

Brede UAS, vele vakgebieden; zwaartepunten Health, Sustainable Energy & Environment, en Smart Region. Toepassingsgericht onderzoek & onderwijs: snel groeiende activiteiten op gebied Applied AI & Data Science, aangejaagd vanuit zwaartepunt Smart Region (incl. Smart Industry) en in nauwe aansluiting bij AI Hub Oost.

Activiteiten op AI gebied

Master Applied Data Science, diverse minoren en ander onderwijs, diverse AI en DS-gerelateerde lectoraten (vanuit toepassingdomeinen of vanuit ICT), ASGARD professionele leergemeenschap, vele projecten in onderzoek en onderwijs. Aanjagen netwerken, projecten en samenwerking onderwijs-onderzoek-werkveld vanuit Zwaartepunt ‘Smart Region’

Bijdrage aan NL AIC

Een bijdrage leveren aan de kennisecologie, met nadruk op praktijkgericht opleiden en onderzoeken, en met speciale aandacht voor de regio Gelderland / Zuidoost NL en voor samenwerking met MKB.

Waarom NL AIC?

Noodzaak en ambitie om onmisbare (toepassingsgerichte) schakel te zijn voor Applied AI & Data Science, in de Gelderse Kennisecologie en daarbuiten. Niet alleen gericht op de ‘cutting edge’, maar op alles wat nodig is om concreet waarde toe te voegen in praktijksituaties, met veel aandacht voor het MKB. Onderzoekende professionals opleiden.

Bekijk de website van de deelnemer