Birds.ai

Birds.ai

Gepubliceerd op: 20 December 2019

Wij streven naar een wereld waar data gebruikt wordt om duurzame beslissingen te nemen. Wij geven beheerders van industriële assets nieuwe inzichten om hun opbrengsten te behalen, door beelden om te zetten in betekenisvolle grafieken en nummers met behulp van AI. Dit voor o.a. het vinden van kapotte zonnepanelen en kwaliteitscontrole van producten.

Activiteiten op AI gebied

Birds.ai ontwikkelt AI oplossingen voor visuele data om data-gedreven kosten te besparen. Onze technologie is breed toepasbaar. Ons team heeft gewerkt met de grootste klanten in de markt om o.a. stilstand in productielijnen te voorkomen, hockeyspelers te tracken voor betere tactieken, en elektriciteitsleidingen proactief te onderhouden.

Bijdrage aan NL AIC

Birds.ai werkt momenteel actief aan het verbeteren van AI samenwerkingen tussen startups, scale-ups en grote organisaties in de Startups & Scale-ups werkgroep van de NL AIC.

Waarom NL AIC?

AI wordt sterk bepalend voor onze toekomstige welvaart en welzijn in alle onderdelen van de maatschappij door het generieke karakter. Om deze reden is het belangrijk dat Nederland en Europa activiteiten in AI stimuleren en  ondersteunen. Daarom is Birds.ai deelnemer van de NL AIC.

Bekijk de website van de deelnemer